Fostul membru al grupului de umor Divertis s-a stins din viata in aceasta dimineata in jurul orei patru.

Potrivit presei locale, in jurul orei 6, paramedicii au constatat decesul lui Ioan Gyuri Pascu.

Se pare ca acestia l-au gasit in stop cardio-respirator iar manevrele de resuscitare nu au mai fost suficiente pentru a-l salva.

“În jurul orei 5, am primit apelul de urgență pentru o persoană inconștientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul”, a declarat Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București.

Actorul si muzicianul roman s-a nascut pe data de 31 august 1961 la Agnita.

Pe langa baladele si piesele sale de rock alternativ, Ioan Gyuri Pascu s-a remarcat prin rolul pe care l-a interpretat in ‘O vara de neuitat’ si in lung-metrajul regizat de Cristi Mungiu ‘Occident’.

Tatal unei fetite, Ioan Gyuri Pascu a scris o serie de carti despre spiritualitate si pentru copii. Potrivit apropiatilor sai, acesta mai suferise un atac cerebral in 2010.

2010 a fost un an de cumpana pentru fostul umorist, care locuia singur intr-un apartment, departe de fiica sa Iarina si de fosta sa sotie, scriitoarea Daniela Marin.

Desi era implicat in numeroase proiecte muzicale, actorul in varsta de 55 ani nu-si putea lua gandul de la faptul ca a esuat in casnicia cu Daniela Marin.

Ioan Gyuri Pascu era un om extraordinar, cu un suflet de copil, a spus luni, pentru Agerpres, buna sa prietena Monica Anghel.

Leave a Reply