Cântăreaţă pop în vârstă de 31 de ani a lansat un adevărat trend în rândul vedetelor de peste ocean.

Pentru a-şi demonstra susţinerea şi devotamentul faţă de candidata la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Katy Perry a renunţat complet la haine şi a realizat un clip publicitar, în care le sugerează fanilor săi să o voteze pe Hillary.

Legenda muzicii pop, Madonna, a preluat metoda mai puţin convenţională, postând pe pagina sa de Instagram un selfie în pielea goală.

În imaginea postată miercuri dimineaţa, cântăreaţă în vârstă de 58 de ani nu poartă decât accesoriile de la baza gâtului şi o bijuterie pentru dinţi.

Pe lângă fotografia nud, Madonna a postat şi o imagine modificată digital, în care Hillary Clinton apare pe scena de la Gala Brit Awards, în timpul unui interpretări live a Madonnei.

‘Trăiesc pentru Hillary! Şi da, votez pentru intelligentă. Votez pentru drepturi egale în rândul femeilor şi a minorităţilor’, a adăugat Madonna ca şi descriere.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că diva pop este una dintre cele mai aspre critice ale lui Donald Trump, care a atacat-o în nenumărate rânduri pe amica sa, Rosie O’Donnell.

Colega sa de breaslă, Katy Perry este una dintre cele mai mari fane ale familiei Clinton.

Pe lângă propaganda online în numele lui Hillary Clinton, Katy a oferit şi un concert live la una dintre Convenţiile Democratice susţinute de politiciana americană.

De asemenea, Miley Cyrus a postat un mesaj scurt pe reţeaua Twitter: ‘Ţin cu Hillary’, iar Cher a comentat: Dacă Trump ar câştiga, democraţia nu va mai exista’.

Leave a Reply