Au fost cadouri din belșug la Londra Colney unde Arsene Wenger a sărbătorit două decenii alaturi de cei din echipa Arsenal.

Francezul a spus jurnaliștilor adunați la conferința de presă săptămânală sa ‘scrie lucruri frumoase despre club,’ in timp ce inmana stilouri de argint pentru reporteri.

Seful lor, care a preluat în mod oficial fraiele echipei la 1 octombrie 1996, a fost celebrat cu o vaza de cristal de președintele clubului, Sir Chips Keswick, pentru a comemora cariera sa impresionanta.

‘Acesta este un foarte mic vă mulțumesc pentru 20 de ani de asociere cu clubul de fotbal Arsenal și este un cadou de la toată lumea de pe și în afara terenului’, a declarat Sir Chips Keswick.

Pasiunea pentru acest club a fost evidenta si la Wenger care a reflectat pe parcursul ultimelor două decenii și a mulțumit clubului pentru credința lor în lucrarea sa.

‘Este o mare onoare, 20 de ani. Acesta arată angajamentul total fata de club și credința în mine in timpul perioadelor bune și mai puțin bune, acesta este un mare privilegiu in special în meseria mea care să dureze atât de mult timp. Este o mare onoare’, a spus Wenger.
‘Cu siguranță reziliența și pasiunea mea și credința consiliului de a fi langa mine si alături de mine. Acest club este curajos și aceasta este una dintre valorile clubului pe care le-am demonstrat pe parcursul anilor. Calitatea este întotdeauna cea care a ieșit in evidenta in momentele bune și mai putin bune. Întotdeauna ne luptăm împreună.’

Tunarii se confruntă cu Burnley la Moor Gazon duminică în Premier League și Wenger are în continuare aceeași ambiție pe care o avea începând din octombrie 1996.

Leave a Reply