Legenda boxului american Mike Tyson va vizita, miercuri, Palatul Parlamentului, unde va lua parte la şedinţa plenului Senatului.

Secretarul liberal Ben-Oni Ardelean a declarat că fostul pugilist va ajunge în ţara în jurul orei 11,00.

‘Mâine (miercuri — n.r.), în cadrul ședinței de dimineață a plenului Senatului, va veni și domnul Mike Tyson, care este recunoscut în lumea sportului și a filantropiei, în general. Va veni și va fi salutat în cadrul Senatului. Bineînțeles, va vizita și această clădire frumoasă, și Bucureștiul. Aterizează mâine dimineață, la 11,00. Nu știu restul programului’ a declarat liberalul.

Întrebat de jurnalişti cine a fost cu ideea de a-l invita pe Tyson la şedinţa Senatului, Ardelean a răspuns: ’ Nu pot să vă dau detaliile astea, știu doar că mâine va veni la Senat’.

Pe lângă faptul că va participa la şedinţa oficială, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie va profita de vizita în România pentru a promova o băutură energizantă.

Potrivit gsp.ro, fostul pugilist în vârstă de 50 de ani va susţine şi o conferinţă de presă la un cazino din Bucureşti iar seara va ieşi cu un grup de prieteni într-un club de fiţe.

În trecut, Mike a declarat în nenumărate interviuri că este îndrăgostit în România. Acesta s-a arătat extrem de încântat de domnişoarele frumoase şi de viaţa de noapte.

La vârsta de 20 de ani, Tyson a devenit cel mai tânăr deţinător al titlurilor WBC, WBA şi IBF, la categoria grea.

De-a lungul carierei sale, Tyson a devenit bine-cunoscut pentru stilul său feroce și de intimidare de box, precum și comportamentul său controversat atât în interiorul cât și în afara ringului.

Leave a Reply