Orange a făcut public programul Top Upgrade care este destinat fanilor Apple care îşi doresc în fiecare an cel mai nou model de pe piaţă. Inspirat dintr-un program numit iPhone Upgrade care a fost lansat chiar de compania Apple, Orange Top Upgrade propune închirierea iPhone-urilor, în loc de cumpărarea acestora.

În acest program clienții Orange se pot înscrie, persoane fizice cât şi micii întreprinzători, deţinători ai unui abonament mai mare de 14 euro având cel puțin 12 luni vechime. Top Upgrade nu presupune nici un avans de plată. În acest fel, în momentul accesării programului, clienții îşi vor alege tipul de abonament și modelul de iPhone dorit.

În funcție de modelul, pe lângă abonament, va fi şi o taxă fixă de chirie pe factura lunară pentru utilizarea telefonului, precum și asigurarea Premium, valorând 10 euro.

Anual, după lansarea fiecărui model Apple, persoanele înscrise vor putea alege orice Orange shop pentru a avea acces la telefonul nou. Pentru primirea primului model, clienţii vor da înapoi telefonul existent. În acelaşi timp, se va semna un nou contract, pentru menţinerea înscrierii în program. Azi, în acest program, următoarele modele sunt disponibile: iPhone 7 de 32,128 şi 256 GB,  iPhone 7 Plus 32,128 şi 256 GB.

Chiar dacă asigurarea Premium este de cele mai multe ori utillă într-un astfel de context, trebuie menționat că dacă telefonul va fi pierdut, valoarea lui nu va fi acoperită de Orange, ci clientul va fi nevoit să plătească din propriul buzunar banii pentru acesta.

Chiria pentru telefoanele iPhone variază în funcție de modelul dorit, preţurile inepand de la 38 de euro şi ducându-se până la 53 de euro.

Leave a Reply