Călin Popescu Tăriceanu susţine că invitaţia fostului pugilist în Senat a fost una extrem de neinspirată.

Ba mai mult, preşedintele Senatului susţine că prezenţa lui Mike Tyson în cadrul şedinţei de dimineaţă nu i se pare justificată deoarece acesta a fost la închisoare.

‘Nu mi se pare că este o propunere care să fie onoranta pentru instituţia Parlamentului’, a adăugat politicianul.

‘Dacă la Mike Tyson ar fi fost numai această chestiune şi tot probabil că nu ar fi fost justificată invitarea lui, aşa cum am văzut. Dar pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. Un astfel de personaj, componenta sportivă e una, dar nu le putem disocia. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil şi îi prefer pe aceia’, a adăugat Tariceanu.

Liberalii, pe de altă parte, susţin că legenda boxului american este un om care a avut puterea de a se ridica din mocirlă şi de a se reabilita.

Potrivit presei locale, după şedinţă plenară, Mike Tyson va vizita Palatul Parlamentului şi seara va ieşi cu un grup de prieteni într-un club din Bucureşti.

Pe lângă şedinţa oficială, fostul pugilist în vârstă de 50 de ani va profita de vizita sa în România pentru a promova o băutură energizantă produsă în Statele Unite.

Mike Tyson va susţine şi o conferinţă într-un cazino din centrul Capitalei, unde proprietarul i-a pregătit o expoziţie de porumbei.

Leave a Reply