Una dintre cele mai frumoase românce a acaparat toate privirile în timpul unui eveniment exclusivist organizat la Verona.

Soţia regizorului Bobby Păunescu a luat parte la petrecerea organizată de brandul de lenjerie intimă Intimissimi, unde a ales să poarte un costum alb, care îi evidenţia trupul tonifiat şi picioarele lungi.

Alice Peneaca a păşit încrezătoare pe covorul roşu amplasat în fata Amfiteatrului Roman din Verona unde le-a eclipsat pe Irina Shayk, bloggeriţa de origine italiană Chiară Ferragni şi supermodelul Catrinel Menghia.

La evenimentul presărat cu vedete de primă clasă, a luat parte şi renumitul tenor Andrea Bocelli, care a susţinut un concert de zile mari.

Modelul în vârstă de 25 de ani şi producătorul de origine română Bobby Păunescu şi-au unit destinele anul trecut.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată de compania deţinută de Bobby, Mandragora Movies Film Academy, unde aceasta active ca şi studentă.

Manechinul de o frumuseţe ravisanta a practicat baletul timp de 10 ani şi este imaginea brandului american Guess. Alice a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume.

Soţul său este un miliardar român, pasionat de cinematografie şi film. Bobby Păunescu s-a născut în Bucureşti însă de la vârsta de un an s-a stabilit în Milano.

Pe lângă Mandragora Movies Film Academy, Bobby Păunescu este implicat în domeniul imobiliar. Averea antreprenorului a fost estimată la 2 miliarde de dolari. Tatăl său este bine cunoscutul afacerist român George Constantin Păunescu.

Bobby Păunescu a avut o relaţie de aproape opt ani cu actriţa Monica Bârlădeanu.

Leave a Reply