Era o femeie obişnuită însă pasiunea pentru scris a făcut-o celebră și milionară peste noapte.

E.L. James este creierul din spatele seriei de cărţi sexy care a furat inimile gospodinelor din întreaga lume.

Scriitoare de origine americană avea 50 de ani când viaţa ei a luat o cu totul şi cu totul alta turnură.

Casa ei a devenit înconjurata de paparazzi și jurnaliști fost dornici să descopere detalii intime din viaţa ei personală.

În doar câteva luni, Erika a devenit un scriitor celebru cu peste un milion de exemplare vândute în doar patru zile de la lansarea primei sale cărţi.

În 2012, revista Time a inclus-o în Topul 100 al celor mai puternice persoane din lume.

Deși are tot ce-şi putea dori, scriitoarea în vârstă de 53 de ani spune că celebritatea nu este cel mai potrivit mediu pentru copiii ei.

‘Aș dori să călătoresc cu metroul, să ascult muzica pe iPod-ul meu fără ca cineva să mă recunoască. Am avut o carieră frumoasă în televiziune și am primit cea mai mare satisfacție în ceea ce privește munca mea. Succesul meu mi-a adus beneficii, dar am întotdeauna impresia că această viaţă nu mă caracterizează. Când ajung acasă, fac curat, vorbesc cu copiii mei, sunt adevărata Erika. În afară de asta, este ca și cum nu aș fi eu’, a dezvăluit Erika.

Sperăm ca noua ei locuinţă în valoare de 5,5 milioane de dolari o va face să se simtă un pic mai bine. Noua reşedinţa se afla în Hollywood Hills şi are cea mai spectaculoasă piscina.

Reședința de cinci camere reprezintă o schimbare majoră faţă de fosta ei casă modestă din Londra. După succesul imens al trilogiei sale, Erika și soțul ei, scenaristul Niall Leonard au cheltuit nu mai puţin de 2,650,000 £ pe o casă din Londra.

Leave a Reply