Frumoasa Oksana, cunoscută pe reţelele de socializare cu pseudonimul de Anastasia este de origine rusă, însă părinţii ei s-au stabilit în România pe când ea era doar un copil.

Bruneta a devenit un adevărat fenomen pe Instagram după ce fotografiile sale din vacanţe, care mai de care mai exotice şi ţinutele sale de mii de euro au făcut înconjurul Internetului.

Potrivit tabloidului cancan.ro, Oksana se află într-o relaţie cu un şeic de origine arabă extrem de bogat. Miliardarul din Orientul Mijlociu îi face toate poftele tinerei de 20 de ani, care nu concepe să poarte decât branduri precum Chanel şi Hermes.

Deşi îşi petrece timpul în Dubai, Beverly Hills şi Doha, prinţesa de origine rusă spune că ‘tot România este acasă!’.

Pentru a se asigura că iubita sa nu duce dorul de acasă, unul dintre cei mai bogaţi oameni din zona Golfului Persic o răsfaţă cu maşini de lux şi călătorii în avionul privat.

Potrivit tabloidului, Oksana se afla în prezent în capitală, unde a venit să-şi viziteze prietenii şi părinţii. Se pare că afaceristul din Qatar nu a putut rezista prea mult fără frumoasa brunetă şi a decis să îi facă o vizită surpriză.

Săptămâna trecută, şeicul a ajuns pe aeroportul Băneasa cu avionul său privat. Potrivit unor surse din anturajul modelului, şeicul a cadorisit-o pe aceasta cu un apartament de lux situat în cartierul Ghencea şi un Mercedes C Couple. Noua ei geantă Hermes în valoare de 8,500 de euro se asortează perfect cu bolidul de culoare albă.

 

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Qatar îi face toate poftele unei românce de 20 de a2ni Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Qatar îi face toate poftele unei românce de 20 de ani w

Sursa foto: Cancan.ro

Leave a Reply