Google tocmai a lansat Chrome Canary pentru Android. Chrome Canary este versiunea browser-ului web Chrome Google, care a fost disponibila pentru dispozitivele desktop anterior.

Utilizatorii Chrome pe Android care au dorit să ruleze versiuni de dezvoltare ale browser-ul web au foloseasit versiunile beta sau dezvoltator a Chrome până în prezent.

Inaugurarea Chrome Canary pentru Android se schimbă deoarece pune la dispoziție cea mai nouă versiune stabilă a Chrome.

Aplicaţia Google Magazin Play listează aplicaţia Chrome Canary ca instabilă. Dacă citiți mai departe, veți observa avertismente suplimentare. În special, că eliberarea nu a fost testată, și că acesta poate fi instabilă, sau nu merge uneori.

În plus, Google avertizează că Chrome Canary pentru Android va fi actualizat în mod frecvent. Compania afirmă că Chrome Canary poate primi până la șapte actualizări pe săptămână, și că actualizările pot consuma 100 Megbiti.

Acest lucru poate fi deosebit de supărătoar pentru utilizatorii de Android, care au configurat Chrome să actualizeze datele din telefoanele lor.

Chrome Canary este prima versiune Chrome care primește îmbunătățiri și modificări. Acestea sunt apoi reportate în versiunea Dev a Chrome, apoi Beta, și în cele din urmă la versiunea stabilă a browser-ului.

Acest lucru înseamnă că este ideal pentru amatorii, dezvoltatori, și oricine altcineva interesat de cea mai nouă versiune actualizată a Google Chrome pe Android. Dezvoltatorii pot testa site-uri sau aplicații cu Chrome Canary mai devreme decât înainte, ca și Canary capătă noi adăugiri de caracteristici și îmbunătățiri înainte de a construi Dev.

Pagina Chrome Canary nu listează informații de compatibilitate, doar că acesta variază în funcție de dispozitive..1.

Dezvoltatorii și entuziaști pot instala Chrome Canary pentru Android lângă alte versiuni Chrome pentru Android. De fapt, este posibil să se instaleze toate cele patru versiuni Chrome – Stabil, Beta, Dev și Canary – pe același dispozitiv și să le utilizeze în mod independent unul de celălalt.

Leave a Reply