Designerul şi-a cerut scuze şi regretă declaraţia ironică pe care a făcut-o la adresa fostei sale soţii.

Ba mai mult, Mihai Albu a declarat că afirmaţia a fost una exagerată şi o respectă pe mama fiicei sale, Micaela.

‘Vin de la atelier, am mult de lucru. S-a încheiat ziua de lucru pentru mine. Am intrat pe Facebook şi am văzut că m-a vorbit de rău. Mi s-a părut lipsă de respect. Dacă aşa a considerat ea.. Am avut o pornire de moment am scris cotcodac, am regretat apoi. Nu mi se pare normal să atac, să ripostez. Fetiţa mea a împlinit 7 ani de curând, sunt foarte fericit. E mai greu cu timpul petrecut împreună pentru că încă nu s-a terminat procesul’ a declarant designerul pentru emisiunea Antena Stars.

Pe lângă declaraţia din cadrul emisiunii de divertisment, Mihai a ţinut să ofere câteva explicaţii şi pe paginile sale de socializare. Acesta a subliniat că regretă comentariile făcute la adresa Iuliei şi îşi cere scuze.

Acidă cum o ştim, fashion editor-ul nu s-a putut abţine atunci când a văzut un comentariu postat de un utilizator, în care acesta o critica şi o trăgea la răspundere.

‘Adelacuța, draga mea, ce anume te califică pe tine să faci aceste aprecieri? Află că prima facultate am început-o înainte de a-l întâlni pe stimabilul, iar a doua m-a costat căsnicia. Cam 20 de persoane termină annual facultatea pe care am terminat-o eu. Și nu am primit niciodată nimic pe tavă. Te întreb, după divorț, cine este anonimul?’, a răspuns Iulia.

Sătul de atitudinea sarcastică şi arogantă a fostei sale soţii, Mihai a răspuns: ‘Mare om, mare caracter… Cotcodac!’, la care a ataşat şi o captură cu mesajul Iuliei.

Leave a Reply