Un preot brazilian care a abuzat sexual o fetiță în vârstă de cinci ani a fost prins după ce părinții victimei au dat peste niște desene pe care fata minoră le-a creat după atacul terifiant.

Conform unui alt raport al ziarului Mirror, preotul acuzat, Joao da Silva, care a fost profesorul victimei, auabuzat de fată în timpul orelor ei de engleză.

Problema a ieşit la lumină în momentul în care victima a refuzat să participe la cursurile lui Silva. Fetiţei i-a fost atât de frică încât părinții ei au trebuit să o ducă la un psiholog.

Psihologul a suspectat un caz de abuz sexual și i-a îndemnat pe părinții ei să caute în camera ei pentru orice semne posibile. Când au căutat prin cărțile ei aceştia au găsit șase desene terifiante ale abuzului, desenate de fată.

Unul dintre desene a arătat un om care planează asupra unui copil îngrozit în timp ce un altul a arătat o fată întinsă pe un pat cu un bărbat între picioarele ei.

În urma incidentului, tatăl victimei a confruntat preotul și l-a raportat la poliție.

Preotul este în prezent în custodia poliției și este interogat în lagatura cu abuzul asupra copiilor.

Cazurile de abuz sexual, în special a copiilor, și ulterior a mușamalizări comise în timpul secolelor 20 și 21 de către preoții catolici, călugărițe și membri ai ordinelor romano-catolice au condus la acuzații numeroase, investigații, procese și condamnări. Cei abuzaţi sunt atât băieți cât și fete, unii chiar şi în vârstă de 3 ani, majoritatea având însă vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

Leave a Reply