Fosta iubită a lui Philipp Plein a devenit sătulă de acuzaţiile internauţilor, care susţin că aceasta a apelat în nenumărate rânduri la bisturiu.

Madalina Ghenea a ţinut să dezmintă aceste zvonuri nefondate pe paginile sale de socializare.

‘Pentru oligofrenii care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat faţa, ca să îmi schimb înfăţişarea, am publicat pe Facebook aceste poze realizate în 2008 şi postate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe, la 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez, sau să mă aranjez, în timp am învăţat mici trucuri dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată faţa. Voi cum arătaţi la 14 ani?’, este mesajul postat de frumoasa brunetă pe Facebook.

Comentariile susţinătorilor săi nu au întârziat să apară. Fanii Madalinei au încurajat-o şi au sfătuit-o să ignore aceste răutăţi.

Deşi este frumoasă de la Mama Natură, gurile rele susţin că aceasta şi-ar fi mărit bustul şi buzele. Madalina a ţinut să dezmintă orice acuzaţie de acest gen.

Se pare că materialul realizat de un tabloid din ţară, care încerca să evidenţieze ‘artificiile estetice’ la care a recurs Madalina a fost picătura care a umplut paharul.

Publicaţia a postat o serie de imagini de pe site-ul fashionmodeldirectory.com, în care adolescenta Madalina, susţin ei, nu avea sânii atât de voluptoşi şi buzele atât de pline.

‘NU M-AŞ TĂIA PE FAŢĂ PENTRU NIMIC ÎN LUME!’, a declarat Madalina în septembrie.

Leave a Reply