Reprezentanți ai Platformei Unioniste Acțiunea 2012 au organizat un flash-mob joi la mai multe sedii de partide precum PNL, PSD, PMP, ALDE și USR, cu scopul de a transmite mesaje direcţionate spre actuala clasă politică în ceea ce priveşte unirea României cu Republica Moldova.

Reprezentanții Platformei Unioniste Acțiunea 2012 au avut măști cu fetele unor foşti domnitori români.

‘Sunt Mihai Viteazul și am venit să transmit la toate partidele, începând cu PSD, pohta ce-am pohtit noi, domnitorii României, a fost ca țara să fie întreagă. Nu putem să avem 100 de ani de la Marea Unire și să ne lipsească Basarabia’, a declaratt un reprezentant din organizație.

‘Am venit să îi dojenesc cu palma. De trăiau ei în vremea mea aș fi folosit țeapa’, le-a spus ‘Vlad Țepeș’.

‘Sunt Constantin Brâncoveanu și au venit jandarmii să îmi afle identitatea. Eu nu aveam pe vremea mea jandarmi. Nu prea s-au uitat în cărțile de istorie și nu știu cine suntem’, transmitea Brâncoveanu.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează pe data de 22 octombrie Marșul denumit ‘Luptă pentru Basarabia’ unde sunt așteptați să vină câteva mii de tineri, această manifestare având scopul de a ‘asuma re-unirea ca un obiectiv de țară pentru întreaga clasă politică din România’.

Marșul se va desfăşura pe ruta Piața Unirii, începând cu Hanul lui Manuc, spre Piața Universității, Piața Romană şi Piața Victoriei, întorcându-se tot pe acest traseu și împrăştiere în Piața Universității.

George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, a spus că autorizația dată de către municipalitate va da voie că marșul să se desfăşoare de la ora 14,00 până în jur de ora 17,00.

Acesta este cel de-al cincilea marș în București organizat de această grupare, de fiecare dată având ca scop prezentarea Pactului pentru Basarabia.

Leave a Reply