Centrul comercial va intra într-un proces de rebranding.

Potrivit economica.net, dezvoltatorul austriac IMOOFINANZ care deţine patru mall-uri din România, printre care şi Maritimo Shopping Center, a hotărât să schimbe numele lanţului de centre comerciale în ‘Vivo’.

‘Astfel, Polus Center Cluj va deveni VIVO! Cluj, Maritimo Shopping Center Constanța își va schimba numele în VIVO! Constanța, Pitești Mall va deveni VIVO! Pitești și Gold Plaza Baia Mare se va numi VIVO! Baia Mare’, au declarat austriecii.

Se pare că procesul de rebranding nu va consta doar în schimbarea numelui şi a logo-ului. Strategia de marketing include schimbarea conceptului de identitate vizuală, implementarea unui nou sistem de dirijare şi semnalistică şi un nou design pentru front-desk-uri. Întreg procesul îi va costa pe austrieci în jur de 710.000 de euro şi va fi finalizat în 2017.

În prezent, IMMOFINANZ nu deţine niciun centru comerical în capitală. Potrivit chief executive-ului Dietmar Reindl, aceştia nu au găsit până acum o locaţie care să îndeplinească cerinţele lor.

În ceea ce priveşte procesul de rebranding, acesta va fi iniţiat începând cu luna noiembrie iar primul vizat este mall-ul din Cluj.

‘Ne concentrăm pe consolidarea brandurilor în cadrul portofoliului nostru, întrucât acestea reprezintă un avantaj competitiv clar pentru o companie imobiliară ce deține câteva sute de proprietăți în Europa. VIVO! Este brandul sub care vor funcționa centrele comerciale, Stop Shop pentru parcurile de retail și my hive pentru birouri’, a adăugat Dietmar Reindl.

Leave a Reply