Candidatul democrat în cursa pentru Casa Alba a apărut la a treia dezbatere televizată într-un costum de un alb imaculat.

Însă, alegerea democratei de a se îmbrăca în alb a stârnit o serie de zvonuri ciudate, scrie USA Today.

În timpul primei dezbateri prezidențiale Hillary a purtat un costum roșu, iar pentru a doua confruntare aceasta a ales să poarte un costum albastru.

În timpul ultimei dezbateri prezidențiale, care a avut loc în Las Vegas soţia lui Bill Clinton a optat pentru un costum de culoare albă.

De asemenea, în luna iulie, la ceremonia de nominalizare din cadrul Convenţiei Democratice Naţionale, fostul secretar de stat a purtat o rochie albă.

Publicaţia americană New York Times a scris la acel moment că alegerea sa vestimentară din timpul convenției naționale a fost o metodă de a-şi manifesta sprijinul faţă de liderii de sex feminin din întreaga lume.

Potrivit lui New York Times, politicianul democrat Geraldine A. Ferraro, de asemenea a purtat alb, în timpul unei ceremonii din cadrul Convenției Democrate din 1984.

Potrivit USA Today și New York Times, cele trei culori adoptate de Hillary Clinton pentru dezbaterile prezidenţiale împotriva lui Donald Trump au fost alese premeditat şi invocă patriotismul și lupta istorică pentru egalitate politică a femeilor din America.

Aparent, toate cele trei costume sunt creaţii Ralph Lauren aceasta s-a sfătuit cu editorul Vogue Anna Wintour înainte de a le achiziţiona.

Leave a Reply