Frumoasa blondă mai are puţin până îşi va cunoaşte băieţelul, care potrivit acesteia, a început de pea cum să îi dea de furcă.

Deşi după naşterea Sofiei s-a refăcut repede, în ceea ce priveşte a doua sarcină, Andreea nu este sigură că va reveni pe scena prea curând. Artista îşi va luat tot timpul necesar pentru a se obişnui cu statutul de mămica pentru doi. Frumoasa blondă şi-a programat naşterea pentru luna noiembrie.

Deşi în timpul sarcinii cu Sofia, Andreea s-a simţit excelent, în timpul celei de-a doua aceasta susţine că s-a simţit foarte rău şi se deplasează foarte greu. Din acest motiv, Andreea şi-a anulat o bună parte din concerte şi speră ca fanii să înţeleagă.

„Duc sarcina pe picioare. Fiul meu joacă fotbal, face box, nu-mi dau seama ce face exact acolo, dacă dă din piciorușe sau din mânuțe… De dansat nu cred că dansează. (râde) Mai am foarte puțin până la naștere. Față de sarcina trecută, mi-a fost mai rău. Cu Sofia n-am avut nimic, cu el am trecut prin niște chestii… mai neplăcute. Dar asta e, depinde de sarcină, de organismul fiecărei femei. Am avut stări proaste și urâte… dureri de stimac cu arsuri și toate cele. Acum mă apasă pe diafragmă și respir greu. Toată perioadă am mâncat ce am putut, pentru că n-am avut ceva preferat. Am mâncat normal, n-am exagerat, dar nici nu m-am abținut.

În primele patru luni mi-a fost foarte rău și nu puteam să mănânc nimic. Deși am fost la nutriționist și mi-a dat un plan de alimentație, nu m-am putut ține de acesta. Am putut să mănânc doar carbohidrați: orez, paste, covrigei… Mâncam din oră în oră și s-au acumulat kilogramele… vreo patru-cinci la început. După aceea mi-am mai revenit și apoi au început altele: să n-am aer, să nu dorm bine… de-ale sarcinii, orice femeie a trecut prin astfel de situații. Unele au avut noroc și nu au trecut prin asta, altele au avut ghinion și au simțit pe pielea lor aceste stări’, a dezvăluit artista pentru Ziarul Ring.

Leave a Reply