Salma Hayek a ţinut să clarifice o nelămurire legată de ‘prietenia’ dintre ea şi Donald Trump în cadrul unei emisiuni de radio.

Republicanul a declarat pentru Naţional Enquirer că acesta a avut ocazia de a avea o relaţie cu actriţa de origine mexicană însă a refuzat oferta deoarece acesta crede că este prea mică de înălţime.

Salma Hayek a clarificat lucrurile și a spus că, de fapt, lucrurile stau invers iar Donald Trump a inventat povestea acestui refuz.

În timpul unui program de radio, cunoscut sub numele de ‘El Show, del Mandril’ Salma a declarat: ‘Când l-am cunoscut aveam iubit iar el a încercat să se împrietenească cu el pentru a face rost de numărul meu de telefon. După ce a reușit să obțină numărul meu, m-a sunat de mai multe ori. M-a sunat să mă ieşim oraş. Când am spus că nu aș ieși cu el nici dacă aş fi fost singură a hotărât să inventeze povestea pentru Naţional Enquirer’.

Salma a adăugat că sprijină femeile care l-au acuzat pe Donald Trump de hărțuire sexuală, scrie Huffington Post.

Ambii candidați la președinție, Hillary Clinton cât şi Donald Trump au fost invitaţii de onoare ai unui dineu de caritate, care a avut loc la New York.

Cei doi candidați în cursa pentru Casa Albă nu au ratat ocazia de a face schimb de replici care mai de care mai acide.

‘Aceasta este prima dată în istorie când Hillary participă și vorbește în mod public la o adunare corporativă a liderilor, fără a fi plătita. Aceasta mi-a spus că dacă va câştiga, mă face ambasador în Irak sau Afganistan’, a glumit Trump.

Leave a Reply