Samsung oferă proprietarilor de Galaxy Note 7 din Coreea șansa de a achiziţiona la jumătate de preț Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 atunci când vor apărea anul următor.

Samsung a anunțat acordul ca parte a unui program de schimb continuu pentru Note 7 în țara sa de origine.

Tranzacţia se aplică celor care vor da la schimb un Galaxy Note 7 pentru Galaxy S7 sau S7 Edge, ca parte a Programul de upgrade Samsung Galaxy, care va oferi clienților servicii pe cale rapidă pentru post-vânzare și 50 la sută reducere pentru reparaţii la display.

După ce au semnat un contract de doi ani şi plata taxei lunare timp de 12 luni, utilizatorii vor avea  posibilitatea de a le da la schimb pentru un Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 ce va apărea anul viitor.

Dacă un client dorește să schimbe telefonul, înainte de un an, tot ce trebuie să facă este să plătească până la 12 luni, a declarat Samsung.

Acest anunț de la Samsung a creat speculații cum că firma ar putea lansa doar un singur smartphone-pilot anul viitor, cu unele rapoarte care indic întreruperea liniei Galaxy Note cu totul.

Termenul-limită de înscriere pentru programul Galaxy Upgrade este 30 noiembrie, iar Samsung a spus că va anunța data de începere a programului în curând.

Este neclar dacă Samsung va extinde programul de schimb în SUA sau Marea Britanie, dar a declarat pentru Reuters că acest lucru ar depinde de „situația din fiecare țară.”

Lansarea programului probabil vine după ce Samsung se luptă să rămână în ca favorit, săptămâna trecută firma fiind pălmuita cu un proces de grupă mare după ce trei proprietari de Galaxy Note 7 i-au dat în judecata în SUA.

Reclamanţii nu merg după Samsung din cauza daunelor fizice cauzate de smartphone-uri, dar, în schimb, susțin “leziuni economice”, pe fondul că proprietarii de Note 7 au suportat “milioane de dolari în comisioane”, ca urmare a folosirii incorecte a situației de la Samsung.

Leave a Reply