Omul de afaceri de origine italiană Gianluca Vacchi și soția lui, modelul Gabriele Giorgia au făcut senzaţie pe internet după ce au postat o serie de videoclipuri amuzante în care aceştia dansează şi se prostesc pe un yacht.

Fascinaţi de sincronizarea perfectă şi de buna dispoziţie a milionarului Italian şi a soţiei sale, un cuplu de tineri au hotărât să reproducă filmuleţele punându-şi amprenta proprie.

Deşi în Italia era un personaj extrem de popular, Gianlucca şi-a triplat numărul de urmăritori de pe platformele de socializare odată cu postarea filmuleţelor în care dansează cu frumoasa Georgia.

Pe lângă faptul că ştiu să se distreze, Gianlucca şi frumoasa brunetă nu ratează nicio ocazie pentru a-şi expune stilul de viaţă extravagant.

Călătoriile cu avionul privat, genţile de mii de euro şi pasiunea pentru moda a celor doi nu a trecut neobservată de utilizatorii din întreaga lume.

La prima vedere ai zice că italianul este un bătrânel foarte stilat, însă dacă priveşti imaginile îndeaproape se poate observa că ‘bătrânelul’ este de fapt un bărbat extrem de atractiv. Plin de tatuaje şi cu un trup de zeu, Gianlucca face senzaţie ori de câte ori postează o fotografie la bustul gol.

Pe lângă faptul că arată exemplar şi are o garderobă care ar face orice femeie să intre în depresie, italianul este un afacerist de succes cu o avere estimată la câteva zeci de milioane de dolari. Înainte de a-şi pune pirostriile cu modelul, Gianlucca s-a iubit cu faimoasa Belen Rodriguez şi Melissa Satta.

Leave a Reply