Doi bărbați și două femei au fost ucise marţi într-o plimbare într-un parc tematic pe coasta de est a Australiei.

Două victime au fost aruncate dintr-o plută de pe Thunder River Rapids, o plimbare la Dreamworld pe Gold Coast din Queensland, în timp ce alți doi au fost prinși în interior, au declarat oficialii.

Parcul din Coomera a fost închis și o anchetă este în curs de desfășurare.

Dreamworld se consideră a fi cel mai mare parc tematic din Australia, cu mai mult de 50 de posibilităţi de plimbări şi atracţii.

Plimbarea pe Thunder River Rapids transporta vizitatori în plute circulare, de-a lungul unui râu artificial în mișcare rapidă. Dreamworld îl descrie ca fiind un ‘fior moderat” de atracție.

Purtătorul de cuvânt al Queensland Ambulance, Gavin Fuller, a acuzat o “defecțiune” ca fiind cauza accidentului.

Victimele nu au fost numite, dar sunt raportate ca fiind două femei cu vârste cuprinse între 32 și 42 de ani și doi bărbați cu vârste între 38 și 35 de ani.

9News Australia au raportat că aceştia sunt eventual chiar din aceeași familie.

Martorul ocular Lisa Capeş a declarat radiodifuzorul australian ABC că a văzut oameni fugind de acolo plângând.

“Vorbeam cu unul dintre tipi și a spus că a fost vorba de plută sau barcă din fața lui, care s-a lovit şi răsturnat și toată lumea a început să ţipe”, a declarat aceasta.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Queensland, Todd Reid, a declarat pentru anchetatorii că au văzut înregistrările CCTV ce au avut loc în timp ce echipajele au lucrat pentru a elimina corpurile de pe traseu.

Leave a Reply