Deja nu ne mai surprinde absolut nimic din declaraţiile lui Donald Trump. Dacă la început ne uimeau sau, pur şi simplu, ne amuzau acum putem să afirmăm cu certitudine că miliardarul american a devenit plictisitor.

În încercarea sa zadarnică de a mai atrage câţiva adepţi, republicanul susţine mai noi că rivala sa, Hillary Clinton este capabilă să declanşeze Al Treilea Război Mondial.

‘O să ajungem la Al Treilea Război Mondial dacă o ascultăm pe Hillary Clinton în ceea ce priveşte Siria’, a declarat miliardarul.

Potrivit BBC, controversatul personaj considera că politica externă a Siriei susţinută de fosta secretară de stat nu este una potrivită.

În timp ce soţia fostului preşedinte american Bill Clinton este de părere că ar trebui schimbată strategia în lupta cu organizaţia teroristă ISIS, Trump consideră că guvernul american ar trebui să se concentreze mai mult pe liderul de stat al acestei ţări islamice.

Dacă ar fi să ne luăm după Trump, reţeaua teroristă care a pus la cale o serie de atacuri în toată lumea, ar trebui ignorată deoarece Bashar al-Assad este fapt problema. Potrivit acestuia, oficialii de la Washington ar trebui să-l convingă pe acesta să renunţe la putere.

‘Nu vă mai luptaţi cu Siria, vă luptaţi cu Siria, Rusia, Iran, bine?’, a adăugat acesta.

‘Rusia este o ţară dotată cu arme nucleare, dar o ţară unde acestea funcţionează, spre deosebire de alte state în care doar se discută despre ele’, a dezvăluit afaceristul, care în mod clar a deviat cu mult de la subiect.

Leave a Reply