Războiul dintre fashion editor şi fostul său soţul pare că nu se va termina prea curând. După ultimul conflict, în care şi-au ‘spălat rufele murdare’ pe reţelele de socializare, lucrurile păreau să intre pe un făgaş normal.

Mihai Albu şi-a cerut scuze pentru vorbele adresate Iuliei iar aceasta extrem de ocupată cu noua sa emisiune, părea că nu are timp să-i mai întoarcă vorbele aşa cum ne obişnuise.

Mai nou, Mihai Albu a luat o decizie extrem de controversată. Designerul a decis să o dea în judecată pe mama fetiţei sale, deoarece programul de vizită stabilit după divorţ nu este potrivit, spune el. Părerea Iuliei este însă alta.

Jurata emisiunii ‘Bravo, ai stil!’ susţine că bărbatul alături de care şi-a petrecut o bună parte din viaţă, vrea doar să-şi facă publicitate pe spinarea ei. Potrivit Iuliei, Mihai foloseşte programul de vizită al micuţei Mikaela ca şi pretext în schimbul câtorva apariţii în media.

‘Mi se pare incredibil cum fostul meu soţ ţine să informeze constant opinia publică în legătură cu viaţa mea privată şi a copilului meu. Nu i-am interzis niciodată să-şi vadă copilul, am încurajat relaţia dintre ei cumpărând un apartament în acelaşi imobil în care domnul Albu domiciliază împreună cu mama sa. Nu am vrut să fac aceste detalii publice însă, în faţa victimizării patetice a stimabilului, nu pot rămâne impasibilă, mai ales în contextul în care nu văd în acest demers al său decât o ultimă zbatere în încercarea de a se agăţa de imaginea mea având în vedere statutul meu de om de televiziune’, a declarat Iulia.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că cei doi foşti nu se prea au la inimă. La scurt timp după divorţ, cei doi au pornit un adevărat război pe reţelele de socializare, unde îşi împart replici acide ori de câte ori au ocazia.

Leave a Reply