După foarte mulți ani de absenţă de pe micile ecrane, Nick, fostul solist ce cânta alături de Delia în trupa N&D, a spus că va mărturisi ceea ce s-a întâmplat cu adevărul când vine vorba de despărțirea trupei. Iată ce dezvăluiri a făcut Nick despre Delia:

”Ne-am despărţit ok.(…) Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuţiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greşeala mea. Am avut încredere deplină în ea. (…) Cred că se împărţeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, bagam benzina etc., dar am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Am fost dezamăgit de ruptură pentru că proiectul a fost sufletul meu. (…) Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi (…) Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus şi care creşte şi acum”, a declarat Nick pentru postul de televiziune Kanal D. Artistul se pregătește să scoată un nou album și de curând a lansat şi un single intitulat ”Râd și plâng”.

Pentru cei ce nu au auzit de N&D, aceasta a fost o trupă muzicală care a luat fiinţă în anul 1999, cu hituri din genul eurodance,cu influențe de house. Compozitorul trupei, Nicolae Marin,  a început să cânte în 1993, timp în care genurile nu erau definite prea concret pe piața muzicală de atunci.

Nick spune că genul muzical interpretat de el atunci ar fi fost hip-hop, rap, house, sau dance, nefiind însă clar definit sau sub amprenta vre-unui stil anume. El spune că a cântat doar din cauză că nu prea erau nume sonore în muzică pe atunci și pentru a fi la modă totodată.

Delia Matache a fost cea de-a doua membră a formaţiei. Ea s-a născut pe 7 februarie în anul 1982 în București. A terminat liceul la școala de muzică Dinu Lipatti din capitală, alegându-şi studiul pianului ca specializare, studiind şi flautul în paralel cu acesta.

Leave a Reply