Muzeul care a fost dedicat mult regretatului artist Prince, decedat în aprilie anul acesta, a fost instalat în studiourle sale precedente situate în Paisley Park şi va fi deschis permanent pentru public începând de vineri, imediat după ce avizul autorităților locale a fost obținut, a relatat AFP.

Ultima aprobare a fost obținută în seara de luni, operatorul complexului anunţând că se pot achiziționa bilete şi online de acum.

În decursul a trei zile, chiar la începutul lui octombrie, un număr restrâins de fani au vizitat proprietatea lui Prince, devenit de altfel un loc de legendă încă de la construirea sa ce a avut loc în 1987, aceasta fiind o urmare a bine ţinutului secret pe care artistul l-a menținut în ceea ce priveşte reședința sa.

Mai multe părți din Paisley Park sunt încă intacte încă de când Prince a murit, anul acesta pe 21 aprilie, la tânăra vârsta de 57 de ani, cauza fiind o supradoză de medicamente.

În muzeul vor fi expuse mii de obiecte ce au aparţinut artistului în perioada când încă era în viaţă, în special ținutele pe care acesta le purta pe scenă, instrumente sau mașini. La fel ca petrecerile organizate de Prince, muzeul va servi doar mâncare vegetarian, băuturile cu alcool nefiind admise.

Pe data de 13 octombrie, un umăr de aproape 20.000 de fani au participat la un concert ce a f soţ dedicat lui Prince, organizat în statul în care acesta s-a născut, Minnesota, show care a început cu președintele Barack Obama care a ţinut un mic discurs.

‘Mulțumesc, Prince, pentru toate lucrurile minunate pe care le-ai făcut. Te vei afla în inimile noastre pentru totdeauna’, a spus şeful statului într-un scurt mesaj.

Leave a Reply