Zâna Surprizelor continua să facă ce ştie ea mai bine: să ne surprindă!

Fosta prezentatoare TV a anunţat în mod public ca ea şi medicul turc Tuncay Ozturk o vor lua pe drumuri separate.

Deşi vedeta în vârstă de 41 de ani a mai fost căsătorită de două ori înainte de mariajul cu Tuncay, aceasta părea extrem de îndrăgostită de bărbatul cu 11 ani mai tânăr.

Însă, relaţia aparent bine sudată dintre cei doi se pare că a luat sfârşit de mai bine de câteva luni.

‘Oameni dragi,

Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inimă te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi ca acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mama, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind.’, este mesajul pe care l-a postat de Andreea Marin pe pagina sa personală de Facebook în urmă cu o oră.

Înainte de mariajul cu fizioterapeutul de origine turcă, fosta moderatoarea TV a mai fost căsătorită cu directorul de marketing de la Prima TV, Cristian Gheorghiţă. A doua încercare de a trăi fericită până la adânci bătrâneţi alături de cineva a fost cu artistul Ştefan Bănica Junior.

Leave a Reply