Sătul de stilul ei de viaţă extrem de costisitor  unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Australiei a hotărât să pună capăt relaţiei cu diva Mariah Carey.

Potrivit publicaţiei americane Woman’s Day, miliardarul în vârstă de 48 de ani deţine mai multe afaceri, răspândite în toate lumea, însă toţi banii se duceau pe apa sâmbetei.

În loc să investească milioanele în companiile sale, James Packer era nevoit să întreţină stilul de viaţă extravagant al fostei sale iubite, care nu concepea să călătorească decât cu avionul privat, să îşi petreacă vacanţele în locuri exotice şi era înnebunită după bijuteriile cu diamante.

Însă, ultima picătură pentru James a reprezentat decizia artistei de a lansa un reality-show.

Pe lângă faptul că familia lui James nu agrea relaţia acestuia cu Mariah Carey, faptul că artista a hotărât să lanseze reality show-ul l-a determinat pe australian să-i spună: ‘Adio’.

Deşi apropiaţii omului de afaceri au confirmat despărţirea, Mariah nu a făcut niciun comentariu iar pozele cu James încă se află pe conturile sale de socializare.

Se pare că James i-a permis fostei sale logodnice să păstreze inelul de logodnă în valoare de opt milioane de dolari.

Niciunul dintre apropiaţii antreprenorului de origine australiană nu şi-a explicat gestul lui James de a-i oferi divei inelul de logodnă. Se pare că toţi erau de părere că acesta nu o va cere în căsătorie niciodată iar mama lui nici măcar nu suportă să îi audă numele blondei.

În iarna aceasta, reality show-ul ‘Mariah’s World’ va debuta pe E!

Leave a Reply