Se pare că Rita Mureșan primeşte mesaje din lumea de dincolo chiar de la mama sa, după cum a relatat chiar creatoarea de modă. În acelaşi timp, vedetă a recunoscut că a purtat o conversaţie cu sufletul celei care i-a dat viață. Ca şi cum asta nu era deajuns, Rita ar vrea să participe la X factor.

Mama Ritei, după spusele creatoarei de modă, îi trimite mesaje de pe cealaltă lume, artista comunicând în mod frecvent mama ei, care a decedat în anul 2013.

‘Îngerii mi-au arătat că nu sunt singură. (…) Am ştiut că mama va pleca în lumea de dincolo. Mama mea a plecat pe 24 noiembrie, 05.05. Am vorbit cu sufletul mamei mele. (…) Mama mea a murit de septicemie în 2013. (…),’ povesteşte  Rita Mureşan pentru Antena Stars.

Rita Mureşan ar vrea să urce şi pe scena  X-Factor, având o melodie specială numai pentru ea.  Versurile melodiei sunt foarte emoţionante şi au o strânsă legătură cu trăirile acesteia, de când a murit mama ei.

Rita  a declarat că a vorbit şi cu Arhanghelii Mihai şi Rafael. Melodia se intitulează ‘În the arms of an angel’ fiind cântată de Sarah McLachlan.

‘E o zi specială. Mai plâng, recunosc, dar de dor, nu de altceva. Am plâns şi aseară, la petrecere. Totul a fost superb. Au venit cei mai buni prieteni ai mei, nu a fost o petrecere mondenă. Ştiu că mama mea e lângă mine, dar viaţa e frumoasă şi merită trăită. E un subiect care îmi provoacă foarte mută emoţie. Întotdeauna când îţi pleacă mama te simţi orfan. Ea obişnuia să spună că ajung mai des la Milano decât la Breaza şi aşa era. Am făcut tot ce am putut să o salvez, dar dacă ea a ales să plece înseamnă că aşa a fost mai bine penbtru ea. Acum merg mai des, pentru că acolo locuieşte tatăl meu, pe care îl iubesc foarte mult,’ a declarat Rita Mureșan  recent pentru  Antena Stars.

Leave a Reply