Steaua republicanului de pe Walk of Fame a fost distrusă. Autorul actului infracţional a vrut să se asigure că nici măcar numele nu i se va mai cunoaşte aşa că a lovit-o cu un baros până când şi-a atins scopul.

Potrivit The Telegraph, bărbatul care şi-a recunoscut fapta este un aşa-zis susţinător al grupului de femei hărţuite sexual de Donald Trump.

Actul de vandalism a fost săvârşit miercuri dimineaţa iar autorul era îmbrăcat exact ca un muncitor de pe un şantier de construcţii.

Întrebat de ce a recurs la acest gest, bărbat susţine că el de fapt doar a vrut să scoată steaua lui Donald Trump de pe alee pentru a o pune la licitaţie.

Potrivit bărbatului, în acest mod el ar fi reuşit să strângă suficiente fonduri pentru femeile hărţuite de miliardarul american.

În prezent, autorităţile din Hollywood au descins o anchetă. Vinovatul ar fi un anumit Jamie Otis, însă acest lucru nu a fost confirmat încă de către poliţişti.

De când şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost ‘victima’ a numeroase acte de vandalizare.

Înainte ca Otis să încerce să o ‘îndepărteze’ de pe Aleea Celebrităţilor, monumentul a fost vopsit cu graffiti, stropit cu ketchup, în timp ce alţii au construit un zid miniatural în jurul ei.

Republicanul şi-a inaugurat steaua în anul 2007. Alegerile prezidențiale din SUA, 2016 vor avea loc la 8 noiembrie 2016.

Leave a Reply