Potrivit unor surse apropiate celor doi, motivul pentru care Andreea Marin şi medicul de origine turcă au luat-o pe drumuri separate ar fi fost faptul că Andreea a refuzat să-i ofere acestuia un copil.

Deşi are o fetiţă cu artistul Ştefan Bănică, Andreei îi era teamă să mai conceapă un copil din cauza experienţelor din trecut.

În timpul primelor sale două căsnicii, moderatoarea în vârstă de 41 de ani a trecut prin două sarcini extrauterine, din cauza cărora ar fi putut să îşi piardă viaţa.

Extrem de înţelegător, Tuncay a fost de acord cu decizia ei de a nu mai concepe natural şi după o vreme i-a propus varianta fertilizării în vitro.

Fizioterapeutul cu 11 mai tânăr decât fosta sa soţie este înnebunit după cei mici şi se purta extraordinar cu Violeta.

În ţara sa natală, Tuncay are nu mai puţin de cinci nepoţi şi îşi dorea nespus să devină tată.

Se pare că problemele din paradisul Zânei au început încă de acum şase luni. Între timp certurile dintre cei doi s-au amplificat iar refuzul Andreei de a concepe un copil l-a determinat pe Tuncay să se îndepărteze de ea.

De asemenea, surse apropiate cuplului susţin că Zâna Surprizelor nu suporta să nu fie stăpână pe situaţie şi în permanenţă vroia controlul absolut asupra relaţiei sale. Faptul că şi Tuncay are o personalitate puternică a generat ruptura dintre cei doi.

Potrivit Libertatea, Andreea a ales să-i ofere fizioterapeuteului şansa de a concepe un copil… cu o altă femeie.

Leave a Reply