Bărbatul a recunoscut fapta şi a fost reţinut de poliţiştii din Hollywood. În cazul în care nu ar fi fost arestat, Jamie Otis avea de gând să susţină şi o conferinţă de presă.

În cadrul adunării oficiale, bărbatul avea de gând să explice că el doar vroia să scoată steaua la licitaţie iar după încheierea conferinţei s-ar fi predat autorităţilor de bună voie.

‘Nu îmi este frică de închisoare și cu siguranță nici de Trump’, a mărturisit aşa-zisul protector al femeilor abuzate de Trump, Jamie Otis.

Autorul actului de vandalism susţine că problem cu legea nu reprezintă ceva nou pentru el. În trecut, acesta a mai fost arestat de 20 de ori.

Actul de vandalism a fost săvârşit miercuri dimineaţa iar autorul era îmbrăcat exact ca un muncitor de pe un şantier de construcţii.

Întrebat de ce a recurs la acest gest, bărbat susţine că el de fapt doar a vrut să scoată steaua lui Donald Trump de pe alee pentru a o pune la licitaţie.

Potrivit bărbatului, în acest mod el ar fi reuşit să strângă suficiente fonduri pentru femeile hărţuite de miliardarul american.

În prezent, autorităţile din Hollywood au descins o anchetă. Vinovatul ar fi un anumit Jamie Otis, însă acest lucru nu a fost confirmat încă de către poliţişti.

De când şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost ‘victima’ a numeroase acte de vandalizare.

Republicanul şi-a inaugurat steaua în anul 2007. Alegerile prezidențiale din SUA, 2016 vor avea loc la 8 noiembrie 2016.

Leave a Reply