Piesa de lenjerie intimă valorează cât o vilă de lux însă pentru brandul american Victoria’s Secret a devenit o adevărată tradiţie lansarea unui astfel de articol în apropierea Crăciunului.

Sutienul de o opulenţă ieşită din comun a fost decorat cu 900 de smaralde, diamante şi alte podoabe confecţionate din aur de 18 carate.

Piesa, cunoscută şi sub numele de ‘sutienul-fantezie’ valorează nu mai puţin de trei milioane de dolari şi a fost lansat de îngeraşul Victoria’s Secret Jasmine Tookes.

Modelul în vârstă de 25 de ani a prezentat ‘sutienul-fantezie’ creat de casă de bijuterii AW Mouzannar în timpul unui eveniment exclusivist.

Potrivit casei de bijuterii din Beirut, echipa lor de bijutieri au lucrat nu mai puţin de 700 de ore pentru a finisa piesa deosebită.

‘Nu-mi vine să cred că mă voi alătura unei liste de femei pe care le-am admirat toată vită. Este o adevărată onoare să le calc pe urmă. De asemenea, pentru mine faptul că o femeie de culoare are ocazia de a purta acest sutien este ceva incredibil’, a scris Jasmine pe pagina ei de Instagram.

Mult aşteptatul show Victoria’s Secret este al cincelea pentru Jasmine, care va primi, în mod oficial, statutul de îngeraş în timpul show-ului organizat cu ocazia Crăciunului.

În premieră, în acest an, brandul de lenjerie intimă îşi mută show-ul extravagant pe un podium din Paris.

De obicei, spectacolul de Crăciun oferit de Victoria’s Secret are loc în New York. În anii trecuţi, evenimentul exclusivist s-a desfăşurat în Miami, Londra, Los Angeles şi Cannes.

Leave a Reply