Doi minori au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Botoşani, după ce tavanul unui apartament ANL s-a prăbuşit peste ei.

Scena a avut loc în timpul unei petreceri aniversare a unuia dintre micuţi. Pe lângă cei doi, care au suferit leziuni grave, alţi trei au suferit traume severe.

Părinţii se aflau şi ei în imobil. Aceştia stăteau într-o încăpere diferită pentru a-i lăsa pe copii să se joace în voie. Aceştia locuiau în apartamentul închiriat de mai bine de nouă ani.

După ce au auzit un sunet asurzitor şi ţipetele celor mici, părinţii au rămas şocaţi să-şi descopere copiiii sub dărâmături.

Potrivit autorităţilor din Botoşani, o suprafaţă de doi metri pătraţi din tencuiala tavanului s-a prăbuşit peste cei mici.

O fetiţă de numai şase ani a fost internată în secţia de pediatrie a Spitalului de Urgenţă, unde medicii s-au străduit să o stabilizeze. Potrivit autorităţilor, aceasta a suferit o serie de leziuni la cap.

Incidentul a avut loc într-un bloc de tip ANL, situat în cartierul botoşănean Bucovina. La scurt timp după ce copiii au fost transportaţi la unitatea medicală, o echipă de poliţişti au ajuns la faţa locului.

Ofiţerii au hotărât să iniţieze o anchetă, deoarece acesta nu este primul incident de acest tip într-un bloc ANL.

Anul trecut, în cartierul Cişmea din Botoşani, tavanul unui apartament dintr-un bloc ANL, efectiv, s-a prăbuşit.

Leave a Reply