Frumosul prinț se zvoneşte că ar fi lovit de cupidon când vine vorba noua lui dragoste pentru o anume doamnă. Și acum, ochii de vultur ai fanilor au reperat un indiciu major ce indică spre idila lor, ceea ce anunţa întreaga lume asupra veştii că prințul Harry are o nouă iubita.

Unul dintre cei mai eligibili burlaci din lume, Prinţul Harry, se spune că se întâlneşte cu actrița americană Meghan Markle, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei în serialul TV ‘Suits’.

Sursele spun că perechea s-a întâlnit în Canada, în timpul turneului său pentru a promova iubitul lui ‘Games Invictus’ când acesta s-a îndrăgostit instantaneu.

Un martor special, a declarat pentru Sunday Express ca tânărul regal este ‘lovit de cupidon’ de actriţă în vârstă de 35 de ani.

Observatorii regali au observat că prinţul, în vârstă de 32 de ani, este cu mult mai fericit, aparent în imposibilitatea de a-şi șterge zâmbetul tâmp de pe față.

Starleta  din Los Angeles este, conform relatărilor, de asemenea o activistă pentru drepturile omului, lucru care se potrivește bine cu valorile lui Harry de ajutor reciproc, în special în lucrarea sa recentă despre conservarea elefanţilor.

Cel mai recent, cei doi au fost văzuţi purtând braţări similare, alimentând focul ce ţine de idilă lor secretă. Sursele cred că prințul i-ar fi dat lui Megan bijuteria.

‘El este mai fericit decât a fost în ultimii ani,’ o sursă apropiată a prinţului a mărturisit pentru Sunday Express.

‘E într-o perioadă foarte relaxată a vieții sale și Meghan a venit chiar la momentul potrivit,’ a mai relatat sursa.

Leave a Reply