Prezicătoarea Hollywood-ului le-a dezvăluit jurnaliştilor Libertatea o serie de detalii incredibile legate de povestea de dragoste pe care o trăieşte Monica Gabor peste hotare.

Pe lângă prezicerile lui Carmen Harra, faptul că fosta Scorpie de la Izvorani vine tot mai des în România, a determinat presa din ţară să lanseze tot felul de speculaţii legate de relaţia ei cu miliardarul de origine chineză.

‘Eu am spus de ani de zile că nu prea cred în relaţia ei cu Mr. Pink. Cred că Mr. Pink nu are o relaţie cu ea.. Îmi pare rău, dar nu cred că relaţia ei cu Mr. Pink e stabilă cum lasă ea să se întrevadă. Aş fi vrut să-şi ia rolul de mamă mult mai în serios, să pună copilul în faţa lui Mr. Pink’, a declarat Carmen Harra.

Ultima vacanţă petrecută alături de fiica ei a avut loc în urmă cu un an, când Monica şi Irina au petrecut câteva zile în deltă.

Irina suferă enorm din cauza faptului că nu îşi vede mama mai des. Deşi cele două vorbesc zilnic pe internet, fetiţa tânjeşte după o relaţie mai apropiată cu cea care i-a dat viaţă.

Potrivit Libertatea, în lunile următoare, Monica plănuieşte să o ducă pe Irina la munte.

‘Tot eu am fost cea care am spus că-şi va pierde copilul, care a fost luată de fostul soţ. Sfatul meu e că ea să aibă o relaţie mai puternică cu fiica sa, să vină mai des în România. Nu, Irinuca nu se va muta în America în următorii 10 ani, cel puţin. Figura mamei îi lipseşte. Ea nu a fost la niciun eveniment major. La lansările băuturilor este altceva, el are nevoie să facă prea mult tam-tam atunci. (…) Ea şi-a dat seama că nu va fi o continuitate cu Mr. Pink’, a adăugat faimoasa prezicătoare.

Leave a Reply