Venirea pe lume a micuţei Sofia i-a făcut pe cei doi să se apropie şi mai mult! Deşi relaţia lor este mai solidă ca niciodată, fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV şi creatoarea de modă nu au de gând să calce din nou la altar.

Micuţa Sofia Natalia a venit pe lume la sfârşitul lunii septembrie iar botezul se apropie cu paşi repezi. Deşi Sofia s-a născut într-un cadru neoficial deoarece părinţii ei au divorţat în urmă cu aproape doi ani, Bianca şi Victor se consideră căsătoriţi în continuare.

Potrivit lor, faptul că au făcut cununia religioasă îi face soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu, ceea ce pentru ei este mai mult decât suficient.

Cei doi nu vor să-şi afecteze relaţia semnând un nou act deoarece ultima dată când au făcut acest lucru nu a fost tocmai de bun augur.

‘Ce nuntă? Noi am făcut nunta în biserică nu mai facem nicio nuntă’, a declarat Victor.

Se pare că decizia de a nu se mai recăsători legal a fost sugerată chiar de duhovnicul celor doi.

‘Noi nu facem nuntă cu repetiţie. Noi am trăit momentul, urmează să facem botezul, undeva anul viitor şi sper să ne fie copilul sănătos şi să avem parte de un eveniment foarte frumos’, a adăugat Bianca.

Roşcata a adus-o pe lume pe Sofia pe 26 septemberie într-o clinică privată din Capitală. Tăticul Victor a asistat la naştere şi spune că îşi mai doreşte şi un băieţel.

Leave a Reply