După ce au divorţat pe cale amiabilă şi au ieşit de la notar ţinându-se de mâna, cei doi păreau sa le dea clasă altor cupluri celebre care s-au târât unul pe celălalt prin tribunale.

Se pare însă că orice minune nu ţine foarte mult iar lucrurile stau mai rău decât niciodată. Deşi locuiesc în acelaşi imobil, designerul de pantofi susţine că Iulia nu îi permite să petreacă suficient timp alături de micuţa Mikaela.

Sătulă de acuzaţiile nefondate ale fostului soţ, fashion editor-ul a scos ghearele! Aseară, în timpul unei ediţii speciale Wow Biz, Iulia Albu a vorbit în exclusivitate despre felul în care a fost tratată de Mihai Albu în timpul căsniciei.

Potrivit juratei de la Bravo, ai stil!, în primii ani de căsnicie a avut parte de zile atât de negre, încât nici măcar nu avea ce să mănânce.

Ba mai mult! Mihai Albu nu i-a oferit niciodată un venit decent iar toţi banii ei proveneau din cariera ei de avocat şi de la colaborările cu diferite reviste de modă.

Văzând cum fostul soţ minte cu neruşinare aceasta nu a mai suportat şi a dat totul din casă! Potrivit Iuliei, bărbatul alături de care şi-a petrecut ani buni din viaţă îi asigură Mikaelei doar 1.000 de Ron pe lună, în timp ce Iulia este nevoită să acopere toate cheltuielile majore.

Un alt aspect de care Mihai Albu s-a declarat nemulţumit este faptul că Iulia are un nou bărbat în viaţa ei. Deşi el a fost cel care a depus actele de divorţ, creatorul de modă susţine că este extrem de deranjat de faptul că fiica lui ştie că are doi taţi în loc de unul. Potrivit declaraţiilor făcute de Mihai Albu, acest lucru este anormal.

‘Voi regla lucrurile așa cum trebuie și o voi face irevocabil. La divorț am primit o sumă de bani și am cumpărat un apartament în același bloc, care aparținea mamei sale, am contract de vânzare-cumpărare. Nu voi mai ține apartamentul acela. Îl scot la vânzare. O să mă mut foarte repede din acel imobil. Mă simt hărțuită de fostul meu soț. Nu i-am îngrădit niciodată accesul la copil.’, a declarat Iulia.

Leave a Reply