Cele mai mari temeri ale arahnofobilor au devenit realitate. Acest păianjen de dimensiuni impresionante este cât se poate de real şi a fost descoperit într-o fermă din Australia.

În imaginile înspăimântătoare, proprietarul fermei a surprins insecta uriaşă în timp ce se caţăra pe o mătură.

Poreclită de angajaţii fermei ‘Charlotte’, acest păianjen reprezintă cel mai cumplit coşmar al unui arahnofob.

Imaginile au fost realizate în octombrie, însă au fost făcute publice pe social media la începutul acestei săptămâni.

Fotografiile au devenit virale iar majoritatea utilizatorilor nici măcar nu îşi puteau imagina că o astfel de creatură există cu adevărat.

‘De ce ai atinge acea creatură oribilă!?!?’, a comentat un utilizator.

Alţii s-au arătat impresionaţi de mărimea incredibilă, sugerând că un păianjen de aceste dimensiuni este extrem de rar.

Se pare că ‘Charlotte’ face parte din specia ‘huntsman’. Aceşti păianjeni nu prezintă un pericol pentru oameni şi trăiesc în zone precum Australia sau în zone temperate şi tropicale.

Veninul acestor păianjeni nu este toxic pentru oameni. Singurul lucru care îi face pe aceştia să o ia razna când văd un astfel de exemplar este dimensiunea lor impresionantă.

Acest tip de păianjeni se hrănesc cu vertebrate în general mult mai mari decât ei, inclusiv şopârle, rozătoare sau păsări.

Potrivit deştepţi.ro, ‘Charlotte’ un păianjen rapid, se poate deplasa și lateral și urcă fără greutate pe suprafețele netede. Coloritul său este maroniu spre gri-închis. Picioarele sunt mari, țepoase, păroase, pot fi ușor rotite din șolduri. O astfel de specie este Heteropoda ventoria.charlotte 2 charlotte

Leave a Reply