Se pare că frumoasa blondă ar fi fost mărul discordiei care a provocat ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi frumoasa Irina Shayk.

Deşi susţine că este o persoană foarte discretă când vine vorba de viaţa ei personală, blonda nu s-a sfiit să vorbească despre lucrurile care o leagă de starul de la Real Madrid.

‘Da, într-adevăr, s-au scris multe pe acest subiect, atât în țară, cât și în străinătate. S-a întâmplat datorită faptului că avem prieteni comuni. Nu am vorbit niciodată despre bărbații din viața mea, nu sunt genul să îmi expun relațiile. Am avut puține relații importante în care am investit timpul meu. Nu sunt adepta relațiilor scurte, nici a aventurilor de-o noapte (…) N-aș putea niciodată să fiu amantă, pentru că nu îmi place statutul de amantă, vreau să fiu cea mai importantă în viața unui bărbat, nu doar una dintre ele…’, a declarat Alexandra Burde.

Modelul şi cântăreaţa de origine română susţinea anul trecut că şi-a găsit sufletul pereche. Aceasta trăia o frumoasă poveste de dragoste cu fiul unui afacerist roman. Marius Vizer Jr. locuieşte în Budapesta, unde are mai multe afaceri.

Blonda focoasă este originară din Baia Mare. Aceasta a câştigat titulatura de ‘Shakira de Romania’ în anul 2011, după ce i-a picat cu tronc lui Ronaldo.

‘A obţinut numărul ei şi, de atunci, se pare că o sună şi îi dă mesaje în fiecare zi.’, mărturisea o prietenă de a Alexandrei la vremea aceea.

Cristiano nu este singurul fotbalist de la Real Madrid pe care Alexandra l-a înnebunit cu formele ei apetisante. Aceasta a mai fost implicată într-o relaţie şi cu fotbalistul Marcelo Djalo.

Leave a Reply