Tenismena în vârstă de 25 de ani este mulţumită de perfomanţele sale sportive din acest an şi nu numai. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, Simona este îndrăgostită şi toate îi merg ca pe roate.

Potrivit bunicii Simonei, aceasta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul bucureştean Teia Sponte de mai bine de câteva luni.

Pe lângă zvonurile care circulă în presă legate de relaţia celor doi, se pare că până şi gusturile în materie de bijuterii ale tenismenei confirmă faptul că aceasta este îndrăgostită.

La ultimul eveniment monden la care a luat parte, toţi invitaţii au fost fascinaţi de bijuteriile etalate de constănţeancă.

Aceasta purta o brăţară în valoare de 6.500 de dolari şi un inel din aceeaşi colecţie în valoare de peste 1.000 de dolari.

Ambele piese fac parte din colecţia ‘LOVE’ lansată de Cartier. Tânăra arata extraordinar la evenimentul organizat de Regina Maria, unde a fost desemnată noua imagine a brandului.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Simona şi fiul faimosului Costa Sponte au planuri mari de viitor. Cei doi plănuiesc să se căsătorească însă programul încărcat al sportivei i-a determinat să mai aştepte puţin.

‘Am cariera în faţă. Bineînţeles că îmi doresc copii, va veni şi momentul acela, dar nu e cazul acum.’, a declarat Simona zilele trecute.

Zvonul legat de o posibilă oficializare a relaţiei dintre cei doi a apărut după ce Simona s-a afişat cu inelul Cartier la turneul din Singapore. Se pare că aceasta nu este o mare amatoare de bijuterii iar inelul din colecţia ‘LOVE’ a atras atenţia tuturor.

Leave a Reply