După ce a i-a lăsat pe toţi masca în Mexic și Japonia, a venit rândul arabilor să fie cuceriţi de frumoasă constănţeancă. Cântăreața este foarte dorită în unele țări musulmane dar show-urile ei nu sunt tocmai compatibile cu religia și tradițiilor locurilor, altfel spus, artista este prea sexy pentru arabi. Dar, ca să împace totuşi pe toată lumea, organizatorii s-au gândit la cea mai bună metodă.

Alexandra Stan are în prezent mult mai mult succes în afara ţării decât în România. Ca dovadă, după ce i-a cucerit pe cei din Mexic și Japonia, aceasta a ajuns până în țările arabe. Din câte se pare, românca a fost ofertată acum mai mult timp de către organizatorii arabi, dar până în momentul actual nu sau reuşit să convină asupra show-urilor.

Dacă ar ţine cont că artista nu este chiar cea mai cuminte prezența pe scenă, costumațiile ei fiind de cele mai multe ori extrem de sexy (de exemplu atunci când Alexandra şi-a făcut apariţia în fața fanilor purtând doar o bluză transparentă care îi lasa sânii la vedere, precum și cu o pereche de pantaloni foarte scurți și mulați), organizatorii trebuind să se gândească la o altă soluție pentru ca fanii arabi ai Alexandrei să o poată vedea live.

În aceste condiţii, pentru concertul care va avea loc în scurt timp, în Liban, organizatorii au specificat pe afișul pe care este promovat evenimentul că prestația va fi una exclusiv destinată adulților, persoanelor sub 18 ani fiindu-le interzis accesul la petrecere, chiar dacă vor veni însoțiți.

Cu toate că videoclipurile Alexandrei Stan nu sunt difuzate pe posturile de televiziune din Liban, mulţi tineri arabi sunt înfocaţi după muzică ei, piesele româncei fiind de multe ori în topurile radio de acolo. Datorită succesului de care s-a bucurat, cererea de concerte ale artistei a crescut destul de simțitor în țările arabe.

Leave a Reply