Meryl Streep va primi cea mai mare onoare de anul acesta, la premiile Globul de Aur, şi anume premiul Cecil B. DeMille, pentru contribuţii remarcabile la lumea divertismentului.

‘Corpul captivant de muncă al lui Meryl în jurul unui set divers de genuri a făcut-o pe aceasta un model demn de urmat, în ultimii 40 de ani, și ea va continua să facă acest lucru pentru generațiile viitoare. Ea a avut întotdeauna roluri cu piste feminine puternice, crearea de artă prin care arată vulnerabilitate și portretizarea adevărului pe marele ecran,’ a declarat preşedintele HFPA Lorenzo Soria.

‘Pur și simplu pune, ea este o deschizătoare de drumuri, după ce a deschis calea pentru femei în televiziune, film și scenă. Pentru barierele zguduitoare de gen și vârstă, toate cu finețe și grație, HFPA este onorat să ofere această onoare asupra ei.’

Rolurile incredibile ale actriţei sunt foartemulte, numeroasi colegi de platou remarcând îndemnarea ei în a primi premii. Starul de la Hollywood este un titular record de nominalizări la Oscar.

Meryl a câștigat, în acelaşi timp, opt Globuri de Aur la categoriile Cea mai bună actriţa în rol secundar pentru filmul ‘Kramer vs. Karmer’ din anul 1981, ‘Adaptare’ din anul 2002, ‘Angels în America,’ un mini-serial de televiziune, din anul 2003 și cea mai bună actriță în filmul ‘Alegerea lui Sophie’ din 1982, ‘Silkwood’ din 1983, ‘The Devil Wears Prada’ în anul 2006, ‘Julie & Julia’ din 2009 și ‘The Iron Lady’ realizat în anul 2011.

Emisiunea de televiziune din acest an va fi găzduita de Jimmy Fallon şi difuzată pe data de 08 ianuarie de către NBC.

Leave a Reply