Soţia lui Cătălin Măruţă a fost desemnată cel mai bun artist de origine română în cadrul Galei MTV Europe Music 2016, care a avut loc în Rotterdam.

În timp ce Andra a primit trofeul pentru cel mai bun artist român, vedeta galei de duminică a fost nimeni altul decât canadianul Justin Bieber, care a plecat acasă cu trei trofee.

Cele mai reuşite momente ale serii au fost cele susţinute de divele Beyonce şi Adele, care deşi au strălucit pe scenă din Rotterdam, nu au plecat acasă cu nicio distincţie.

Printre titlurile câştigate de pop icon-ul Justin Bieber se numără şi trofeul pentru cea mai bună melodie a anului pentru hit-ul ‘Sorry’.

Starul galei de anul trecut, Lady Gaga, a câştigat premiul pentru cea mai bună artistă dar şi trofeul pentru cele mai reuşite apariţii fashion.

Videoclipurile extrem de elaborate ale soţiei lui Jay-Z nu au reuşit să impresioneze pe nimeni anul acesta iar premiul pentru cel mai bun videoclip a mers la The Weeknd pentru ‘Starboy’.

Trofeul pentru cel mai bun artist a mers la adolescentul Shawn Mendes în timp ce trupa americană Twenty One Pilots a ‘bifat’ distincţiile pentru cel mai bun show şi pentru cel mai bun interpret de muzică alternativă.

Un alt moment extrem de apreciat de către fani a fost show-ul antrenant oferit de DJ-ul Martin Garrix, care a ridicat sala în picioare cu mix-urile sale unice.

În timp ce Drake a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun interpret de muzică hip-hop, artista de origine suedeză Zara Larsson a fost desemnat cel mai bun artist debutant.

Leave a Reply