Atacantul de origine portugheză va semna contractul cu Real Madrid până în 2021.

Deşi vechiul său contract cu echipa madrilenă expira în luna iunie a anului 2018, negocierile dintre PR-ul lui Cristiano, Jorge Mendes şi CEO-ul clubului Florentino Perez Blancos au fost iniţiate în urmă cu săptămâni bune.

Deşi este râvnit de numeroase cluburi de renume din lume, sex-simbolul a declarat în luna iunie că se activând pentru Real Madrid până la vârsta de 40 de ani.

‘Evenimentul oficial pentru reînnoirea contractului Cristiano Ronaldo va avea loc mâine, luni, 7 noiembrie, la 01:30, în căsuța prezidențială de la stadionul Santiago Bernabéu’, a declarat o sursă.

‘Atacantul portughez va prelungi contractul până la 30 iunie 2021, în cadrul unui eveniment la care vor participa președintele clubului Florentino Pérez dar şi jucătorul.’

Luka Modric, Toni Kroos, Lucas Vazquez dar și Gareth Bale şi-au semnat noile contracte în ultimele săptămâni.

Potrivit celor mai recente rapoarte, Gareth Bale, l-a surclasat pe Ronaldo, devenind în acest an cel mai bine plătit fotbalist at tuturor timpurilor.

Potrivit cotidianului Marca, noua înţelegere dintre Cristiano Ronaldo şi Real Madrid prevede şi o clauză în care onorariul lui Ronaldo se va mări cu încă 3.28 de milioane de euro.

Eveniment de semnare al noului contract se va desfăşura pe stadionul Santiago Bernabeu.

Cristiano Ronaldo şi-a început cariera la Real Madrid în anul 2009, după ce a încetat colaborarea cu Machester United.

Acesta a marcat până în prezent 371 de goluri în 360 de meciuri disputate pentru Real Madrid în toate competițiile.

Leave a Reply