De-a lungul vieţii ne stabilim sute de deadline-uri cu scopul de a ne atinge anumite obiective.

Însă, în momentul în care aceste termene limita nu sunt respectate, ori sunt prelungite, ori sunt lăsate uitării.

Modelul şi actorul în vârstă de 80 de ani Wang Deshun reprezintă dovada vie că aceste obiective pot fi atinse în orice moment şi ,cel mai important, la orice vârstă atâta timp cât veţi continua să munciţi pentru ele.

Anul trecut, Wang a participat la Săptămână Modei de la Beijing. În timp ce spectatorii îşi clăteau ochii cu modelele de 20 de ani, aceştia au rămas cu gurile căscate în momentul în care chinezul a păşit pe podium.

Deşi a încărunţit şi faţa îi trădează vârstă, Wang avea un abdomen mult mai bine conturat şi mai bine lucrat decât celelalte modele.

După acea apariţie Deshun a devenit o adevărată senzaţie media. În timpul unui interviu acordat recent, acesta a început să râdă când jurnaliştii l-au numit un ‘succes peste noapte’. Acesta le-a explicat reporterilor că meseria lui de bază este acea de actor de teatru şi a debutat în prima sa piesă la vârsta de 24 de ani.

Wang s-a născut în 1936 în Shenyang, China.

În timp ce majoritatea bărbaţilor care ajung la 80 de ani obişnuiesc să îşi îngrijească nepoţii sau să facă alte activităţi specifice vârstei, Wang participa la cele mai exclusiviste prezentări de modă.

După debutul sau la Săptămână Modei de la Beijing, cele mai renumite case de modă din lume se bat pentru a obţine un contract de imagine cu acesta.

Leave a Reply