După aproape două luni de anchetă, un tribunal din Los Angeles a hotărât să îi acorde custodia totală a celor şase copii Angelinei Jolie.

Potrivit publicaţiei americane Variety, cei doi foşti soţi au ajuns în cele din urmă la o înţelegere iar ştirea a fost făcută publică de agentul actriţei americane la începutul acestei săptămâni.

Deşi Angelina a primit aprobarea cu privire la tutela lui Maddox, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne în urmă cu o săptămână aceasta a preferat să păstreze tăcerea.

Conform Variety, Brad Pitt are dreptul doar la ‘vizite terapeutice’ împreună cu cei şase.

‘Confirmăm faptul că experţi în creşterea copilului au încurajat un contract acceptat şi semnat de ambele părţi. Potrivit acestei înţelegeri, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei lor şi vor continua «vizitele terapeutice» ale tatălui. Acest lucru a fost hotărât de experţi ca fiind în interesul copiilor’, sugerează un comunicat de presă publicat de People Magazine.

Purtătorul de cuvânt al Angelinei Jolie a rugat presa să respecte această perioadă dificilă prin care sunt nevoiţi să treacă copiii familiei Jolie-Pitt.

Deşi în privinţa custodiei au reuşit să înţelegea la un acord, acuzaţiile de abuz domestic împotriva lui Brad Pitt rămân în picioare. Ancheta iniţiate de Biroul Federa se pare că va continua cel puţin până la sfârşitul anului.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ în luna septembrie. Motivele citate de actriţă au fost: ‘diferente ireconciliabile’.

La scurt timp după anunţarea divorţului, speculaţiile cu privire la relaţia celor doi nu au întârziat să apară.

Leave a Reply