Prinţul Harry a confirmat în cele din urmă că are o relaţie cu actriţa Meghan Markle de mai bine de câteva luni.

Într-un comunicat de presă cel puţin neobişnuit, Harry a menţionat că este ‘îngrijorat cu privire la siguranţa doamnei Markle’ în urma unui ‘val de abuz și hărțuire’ generat de zvonurile legate de relația lor.

Membrul familiei regale a criticat ‘sexismul și rasismul de pe social media’ într-o declarație în care a menţionat ca ‘acest lucru nu este un joc – aceasta este viața ei și a lui’ și că el este ‘profund dezamăgit de faptul că el nu a fost în stare să o protejeze’.

Povestea de dragoste dintre prinţul britanic şi actriţa din Toronto a fost descoperită în urmă cu două săptămâni. Potrivit presei britanice aceştia au fost daţi de gol de braţările asortate pe care le-au purtat de mai bine de câteva luni.

Comunicatul de presă emis şi formulat de Palatul Kensington sugerează că ‘nu este corect’ ca iubita Prinţului Harry să fie nevoită să se confrunte cu ‘abuzul şi hărțuirea de care a dat dovadă presa’ şi că ea nu ar trebui să fie ‘supusă unei astfel de furtuni’.

Meghan a distribuit şi a postat numeroase fotografii cu bijuterii în stil african, majoritatea din timpul călătoriilor ei în Londra. Actriţa se pare că l-a fermecat pe Harry în luna mai, când acesta a petrecut câteva zile în Toronto.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce Harry promova ‘Invictus Games’ iar ea filma pentru serialul ‘Suits’.

Leave a Reply