Fostul internaţional român nu îşi mai încape în piele de bucurie. Ciprian şi partenera sa de viaţă, Ioana Marcu au devenit părinţii unui băieţel de nota 10.

Potrivit unor surse apropiate familiei Marica, Ioana a născut în urmă cu doar câteva zile însă ştirea a fost confirmată la începutul acestei săptămâni.

Ioana şi bebeluşul urmează să fie externaţi din clinica privată iar alte detalii legate de fericitul eveniment vor fi făcute publice în decursul acestei săptămâni.

Se pare că proaspeţii părinţi nu s-au hotărât definitiv cu privire la nume şi încă există dezbateri cu privire la acest aspect.

‘Eu îmi doresc Albert. Eu şi familia mea, mulţumesc lui Dumnezeu, avem un trai decent.‘, a declarat Marica în cadrul emisiunii Star Matinal.

Deşi nimeni nu îl vedea aşezat la ‘casa lui’ şi schimba iubitele mai ceva ca pe şosete, frumoasa Ioana i-a pus capac fostului fotbalist în vârstă de 31 de ani.

Deşi cu fiecare dintre aceste domnişoare celebrul burlac a avut relaţii destul de serioase, se pare că Gina Pistol, Ilinca Vandici sau Laura Teodoru nu au reuşit performanţa ‘marcată’ de Ioana Marcu: aceea de a-l face pe Don Juanul fotbalului românesc să devină băiat de casă.

La scurt timp după ce s-au cunoscut, Ciprian nu a avut nevoie de prea multe dovezi din partea studentei la medicină pentru a-şi da seama că este aleasa inimii sale.

Cei doi sunt împreună de aproape doi ani, însă au preferat să îşi ţină viaţa personală departe de ochii presei. La fel au procedat şi în cazul naşterii.

Potrivit aceleiaşi surse, Ciprian şi Ioana plănuiesc să meargă la altar anul viitor.

Leave a Reply