Donald Trump nu are încredere nici măcar în soţia sa! Politicianul a fost surprins de paparazzi în timp ce ‘arunca un ochi’ în buletinul de vot al Melaniei.

În mod cert, miliardarul vroia să se asigure că fostul model va bifa numele potrivit.

În ciuda faptului că sondajele erau în favoarea sa, Donald Trump vroia devină 100% sigur că se poate baza pe votul frumoasei slovene.

Donald Trump Melania

Se pare însă ca ‘aşchia nu sare departe de trunchi’! Fiul său, Eric, a aplicat aceeaşi ‘strategie’ şi în cazul soţiei sale.

Eric Trump a fost surprins de jurnalişti în timp ce ‘trăgea cu ochiul’ în cabina de vot a soţiei.

Deşi marţi după-amiază sondajele încă o arătau victorioasă pe fosta secretară de stat, rezultatul obţinut Trump în cursa pentru Casa Albă sugerează că acesta este al 45-lea președintele al Statelor Unite.

Încă de acum două săptămâni, miliardarul american a prezis o situaţie asemănătoare Brexit-ului în cazul cursei pentru ocuparea Biroului Oval. Trump profita de orice discurs pentru a declara că sondajele publicate înainte de alegerile oficiale sunt complet ‘eronate’.

Acum, republicanii sărbătoresc o victorie cel puţin neaşteptată iar Partidul Democrat din Statele Unite este efectiv îngrozit şi şocat de această parte a ţării de care ei nici măcar nu ştiau că există.

Suporterii lui Hillary Clinton s-au trezit marţi dimineaţă cu gândul că la sfârşitul serii vor sărbători victoria liderului lor, reuşita primului preşedinte de sex feminine şi s-au dus la culcare uimiţi de faptul că ‘votul ascuns’ prezent în toate discursurile lui Donald Trump a fost de fapt cât se poate de real.

Leave a Reply