În timp ce unii soţi reuşesc performanţa de a-şi tolera soţiile în timp ce merg la shopping, marea majoritate urăsc să se plimbe după acestea dintr-un magazin în altul.

Cei care scapă doar cu faptul că devin umbrele soţiilor, scapă destul de uşor faţă de alţi bărbaţi care, efectiv, devin ‚cuierele’ femeilor pe care le iubesc.

Acest tip de bărbat îl poţi detecta cu uşurinţă în orice mall. Este acel nefericit care nici măcar nu mai poate respira din cauza grămezii de sacoşe din braţele sale, în timp ce soţia sa este în extaz pentru că şi-a mai găsit nu ştiu ce accesoriu pe care şi-l dorea ‚de foarte multă vreme’.

Se pare că în China, bărbaţii au scăpat de acest chin de a-şi însoţi nevestele la cumpărături. Mai precis, în oraşul Shenzen, au apărut aşa-zisele ‚creşe pentru bărbaţi’.

Aceste ‚ creşe’ sunt staţii de odihnă pentru bărbaţii sleiţi de puteri după o sesiune de cărat sacoşe sau pentru cei care pur şi simplu urăsc numai să audă de această activitate.

Potrivit presei chineze, aceste staţii de odihnă au fost lansate încă din 2010 iar feţele bărbaţilor din imagini sunt de nepreţuit!

Acestea sunt total opuse în comparaţie cu bărbatul din mall-urile mioritice, care mai are puţin şi face un atac de panică.

Recent, un astfel de centru a fost inaugurat şi în Guigang iar locuitorii care fac parte din sexul tare, nu îşi mai încap în piele de bucurie.

În timp ce nevestele lor colindă magazinele fericite, aceştia se pot bucura de o atmosferă relaxantă, pot servi o băutură, se pot delecta cu jocuri video şi nu în ultimul aceştia au opţiunea de a urmări un meci de fotbal.

Leave a Reply